Εκδηλώσεις

Χριστούγεννα στον πολυχώρο WE από την ΑΡΣΙΣ

Χριστούγεννα στον πολυχώρο WE από την Άρσις!
Τρίτη 20 Δεκεμβρίου | Από τις 15:00
Είσοδος Ελεύθερη

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου η κοινωνική οργάνωση ΑΡΣΙΣ σας προσκαλεί στον πολυχώρο WE για την ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της!

Μουσική, αθλητικές δράσεις, παιχνίδια, τραμπολίνο, τοξοβολία, τοίχος αναρρίχησης, εργαστήρια, ακροβατικά και ζογκλερικά κόλπα σε μια γιορτή που θα έχει από όλα!

Η ομάδα του Street Art Thessaloniki θα είναι εκεί παρέα με διάφορους καλλιτέχνες της πόλης, παρακινώντας μικρούς και μεγάλους να εκφράσουν τη δημιουργικότητα τους μέσω τεχνικών του graffiti!.

Τα Παιδιά εν δράσει, μία από τις πιο δυνατές κολεκτίβες νέων καλλιτεχνών, σε συνεργασία με τους εφήβους από το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ, θα παρουσιάσουν μια διαφορετική παράσταση τσίρκου που θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε, και στη συνέχεια να πειραματιστούμε σε ένα δημιουργικό εργαστήρι τσίρκου!

Παράλληλα, δύο ιδιαίτερα αγαπημένες ομάδες κρουστών της πόλης θα πλαισιώσουν μουσικά τη γιορτή! Μαζί μας θα είναι οι Paranaue, για να μας παρασύρουν με το γνωστό εκρηκτικό μείγμα ρυθμού και κίνησης αφροβραζιλιάνικης κουλτούρας. Και φυσικά, η Kρούση που μέσα από τα αφρικανικής προέλευσης djembe θα φροντίσει να μας «ταξιδέψει» με τον μοναδικό της τρόπο μέχρι την Αφρική!

Χριστουγεννιάτικες κάρτες, χειροποίητες κατασκευές, γλυκά, βιβλία και πολλά άλλα, θα μας περιμένουν στους πάγκους του Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα στηθεί, με στόχο την ενίσχυση των δομών της ΆΡΣΙΣ.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, από τις 15:00 το μεσημέρι, για να διασκεδάσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές και να στηρίξουμε το έργο της ΑΡΣΙΣ! Σε αυτή τη γιορτή σας θέλουμε μαζί μας!

******

Πληροφορίες :

ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων

Γραφείο Θεσσαλονίκης:                                               

Λέοντος Σοφού 26, 54630

Τ & F: 2310 526150                          

infothes@arsis.gr | www.arsis.gr

Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού WE

Γ’ Σεπτεμβρίου & Γρ.Λαμπράκη

(ύψος Παλέ ντε Σπορ)

Τ: 2310284700

info@weskg.gr | www.weskg.gr

About the author

Relative Posts

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιοποιηθεί.